Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Att anlita en expert

Sponsrat inlägg i samarbete med K3 Måleri

Jag har inte den tiden själv

Att köpa kuddar eller annan inredning här hemma är superkul. Man går in i en affär eller är ute på nätet och ser någonting som man fastnar för. Och när man kommer hem så hamnar det man köpt på det stället som man såg framför sig i affären. Men när det gäller dom där stora sakerna hemma som att måla eller tapetsera – då skjuter man sig det framför sig. Eller så anlitar man en expert.

Jag anlitar en expert

Det började som en idé och slutade i kaos så att jag var tvungen att sätta upp tavlor på väggen när jag försökte ta ner tapeten själv. Det var absolut inte det enklaste. Så nu kommer jag låta K3 Måleri att avsluta där jag började.

expert

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Passar verkligen denna

Och då kommer jag också be om hjälp vad dom tror om den tapeten som jag tittat ut. Den kanske inte alls passar in i mitt rum som jag tänkt då på ena väggen är det skugga och den andra sol. Så den kommer se helt annorlunda ut på dom olika väggarna. Eller så blir det snyggt på grund av det. Men det kan vi klura ut tillsammans.

K3 Måleri

K3 Måleri jobbar i Stockholm med omnejd och i Uppsala och det är lätt att gå in på hemsidan och hitta sitt område och få kontakt.

Sen är det bara att luta sig tillbaka och låta dom göra jobbet som jag trodde jag skulle klara själv. Eller så kan jag åka och köpa lite mer saker till rummet som passar in. Får man nya färger på väggarna så vill man ju också uppdatera rummet med nått nytt.

K3 Måleri håller inte bara på med tapetsering utan också alla slags målerier som golv, tak, väggar och köksluckor. Men också om du vill måla om utomhus.

Lämna ett svar

Till startsidan